pk000418: Paix ! - Rassemblement des Femmes pour la Paix
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een moeder die een baby in de armen houdt. Tekst : Pour le désarmement, la paix, le bien-être. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"