Uit de locker bij den Antwerp: jongerenbegeleider Geert kwam 'Uit de kast' bij Royal Antwerp Football Club - Junes, Timothy (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Timothy Junes Fonds Suzan Daniel (FSD)"