Ensemble à table : les 100 ans de la FGTB Horval - Tollet, Annelies (Gand: Amsab-Institut d'Histoire Sociale; Tijdsbeeld & Pièce Montée; FGTB Horval, 2008)
"Annelies Tollet Gepubliceerd naar aanleiding van de honderdste verjaardag van FGTB Horval"