af003427: Natuur.kalender 2014. Beelden van topfotograaf Wouter Pattyn - Pattyn, Wouter; Natuurpunt
"Affiche van Wouter Pattyn uitgegeven in 2013 door Natuurpunt voor de verkoop van hun kalender 2014. Tekst: Natuur.kalender 2014. Beelden van topfotograaf Wouter Pattyn € 10. Te koop bij je lokale afdeling, in de bezoekerscentraof in onze webshop www.natuurpunt.be/winkell. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"