De Toekomst : weekblad voor de Arrondissementen Gent-Eecloo (Gent: A. De Backer; Pol de Visch (2 jan 1910))
"Periodiciteit: wekelijksAndere ondertitel: 10 feb.1929: Socialistisch weekblad voor het Arrondissement Gent-EecloRedactie : P.J. D'hoedt, Pannestraat 65, Gent. - Pol de Visch, Hoogpoort 29, Gent. - J. De Graeve, Hoogpoort 29, Gent. - W. Meyer, Hoogpoort 29, Gent. - E. Vergeylen, Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent. - G. Gevaert, J. Declerck, J. De Graeve, O. Van Damme, Steven Boersen, M. Monne, C. Mostaert, Jan Pardaf, A. Verschraegen, Jos Chalmet, O. Roegiers, J. BauwensBeheer/Administratie : Pol de Visch, Garenplaats, Gent. - Van de Veegaete, lokaal Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent. - G. Foucaert, lokaal Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent. - E. Vergeylen, Ons Huis, Vrijdagmarkt, GentDrukker/Drukkerij: E. Stautemans, St.Jacobsnieuwstraat 45, Gent. - A. De Backer, Ottergemschensteenweg 139, Gent. - Pol de Visch, Moriaanstraat 109, Ledeberg"