fo002169: Daghelet
"Zwart-witfoto van een aantal mensen poserend an een tafel met bloemen. Viering 25 jaar gemeenteraadslid Daghelet door het SP bestuur van Stene. Stene (Oostende). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"