af015692: Een visie op de oorzaken - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: tekening van een vouw die geschrokken is van een man die door de lucht vliegt als superman, met op zijn cape het dollarteken. Tekst: EEN VISIE OP DE OORZAKEN. De fundamentele oorzaak is een scheve verdeling van macht en rijkdom in de wereld. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"