pr000978: Herman Vos - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)10)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Herman Vos. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 6 juli 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"