af015633: Ken uw schrijvers, lees hun werk - Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen
"Affiche uitgegeven in 1939 door de Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen voor een boekenbeurs. Afbeelding: tekening van de Vlaamse Leeuw. Tekst: WEEK VAN HET VLAAMSCHE BOEK 4 TOT 12 NOVEMBER. KEN UW SCHRIJVERS LEES HUN WERK. Karel Senecaut Greinstraat, 36 Antwerpen."