fo023876: Sociaal overleg - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van de vertegenwoordigers van de regering tijdens het sociaal overleg met de sociale partners vakbonden en werkgevers. v.l.n.r.: Johan Vande Lanotte, Elio Di Rupo, Jean-Luc Dehaene, ?, Philippe Maystadt. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"