fo001627: 40 jaar Belgische Werklieden Partij - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van de Centrale van de steennijverheid in de optocht. 40 jaar Belgische Werklieden Partij (BWP). Brussel, 15 augustus 1925. Opschrift: Vive le parti ouvrier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"