fo022593: Federale regering Dehaene II - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van de federale regering Dehaene II met als eerste-minister Jean-Luc Dehaene (CVP), Elio Di Rupo (PS), Johan Vande Lanotte (SP), Melchior Wathelet (PSC), Herman Van Rompuy (CVP), Miet Smet (CVP), Magda De Galan (PS), Philippe Maystadt (PSC), Reginald Moreels (CVP), Erik Deryke (SP), Jan Peeters (SP), Michel Daerden (PS), André Flahaut (PS), Marcel Colla (SP), Karel Pinxten (CVP), Yvan Ylieff (PS), Stefaan De Clerck (CVP). Brussel, 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"