af016529: Velt Harelbeke-Kuurne stelt voor kookavond: Wat te doen met pompoen? - Velt Harelbeke-Kuurne-Waregem
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1998 door de Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze (Velt) Harelbeke-Kuurne voor een kookles met pompoen door Yolle Nevejans. Tekst: VELT Harelbeke-Kuurne stelt voor op donderdag 26 november om 20u. in de keuken van de WVEM (Westvlaamse Elektriciteitsmaatschappij) op het einde van de Vaernewijkstraat te Bavikhove-Harelbeke een kookavond Wat te doen met pompoen? door mevr. Yolle Nevejans. Verschillende bereidingswijzen worden gedemonstreerd en geproefd. Inschrijven en inlichtingen op het secretariaat: R. Schoutetens - tel. 056/71.86.12 na 17 uur vóór 20 november a.s. Deelnameprijs: leden 150 fr. - niet-leden 200 fr. recepten inbegrepen. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"