af006126: Dag van de Aarde, 21 april 1996 - Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen; Grauls, Lieve
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen (BBL) voor de Dag van de Aarde. Tekst: Dag van de Aarde, 21 april 1996. Bond Beter Leefmilieu. Natuur & milieu in beweging op meer dan 120 plaatsen in Vlaanderen. V.U. Lieve Grauls, Overwinningsstraat 26, 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"