Ik heb het gevoel dat ik uit mijn beide moeders kom. Homoseksueel ouderschap tussen droom en daad - Warmerdam, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Warmerdam Fonds Suzan Daniel (FSD)"