Verslag der besprekingen van het 36e Statutair Congres gehouden in het lokaal "Ons Huis" Vrijdagmarkt, Gent op 15 en 16 september 1956 (Gent: TACB, 1956)
"Textielarbeiderscentrale van België Themanummer Voorlichtings- en documentatieblad, 10(1956) 10/11"