Een Marxistische analyse van de huidige globalisering - Houben, Henri (Marxistische Studies)
"Henri Houben Dit artikel bestaat uit volgende onderdelen :De betekenis van Lenins analyse van het imperialismeDe bijdrage van hjet socialismeDe twee essensiële veranderingen in het huidige imperialismeDe Verenigde Staten op weg naar de globale hegemonieGlobalisering en ultra-imperialismeDe algemene crisis van het kapitalismeConclusies"