Brood doet leven : betekenis en rol van het brood in Europa - Macherel, Claude; Zeebroek, Renaud (Brussel: Gemeentekrediet, 1994)
"Onder leiding van Claude Macherel en Renaud Zeebroek Uitgegeven t.g.v. tentoonstelling Brood doet leven te Brussel van 16 december 1994 tot 19 februari 1995"