Studiebijeenkomst derde generatie typestatuten : zaterdag 10 februari 1996 (Brussel: Instituut voor Plaatselijke Socialistische Actie, 1996)
"Bevat: Studiebijeenkomst derde generatie typestatuten ; lijst deelnemers ; Energiebeheer in gebouwen ; begrippenlijst ; bijlagen ; programma ; Studiedag rationeel energie gebruik (Steve Stevaert)"