sch000518: Une poire vue de dos - Wilchar
"Schilderij op plexi met de afbeelding van een peer die in roze tinten is geschilderd en in die mate is vormgegeven dat de onderkant het uitzicht heeft van een paar (vrouwen)billen. Daaronder staat de tekst 'Une poire vue de dos'. Rechtsboven gehandtekend Wilchar en het jaartal '87. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"