af001908: vzw Hoger Leven 8ste Hobokense fancy fair - Hoger Leven; Cassiers, Wim
"Affiche uitgegeven in 1991 door Hoger Leven voor de 8e Hobokense fancy fair. Tekst: vzw Hoger Leven 8ste Hobokense fancy fair. Tijdens de braderij te Hoboken van woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus. Animatie en springkasteel. Tentoonstelling van kunstenaar Naudts. Barbecue - Disco - Schminkkraam. Woensdag 28 augustus: 20 uur: officiële opening met Harmonie Morgenrood, goochelanimatie. Donderdag 29 augustus: 20 uur: Playbackwedstrijd; 21 uur: Goochelnummer Illusie gebracht door Marco en partner. Vrijdag 30 augustus: 14 uur: demonstratie met telegeleide racewagentjes; 19 uur: attractie Sterkste man van Hoboken; 21 uur: disco-avond en optreden van de groep Glow. Zaterdag 31 augustus: 14 uur: demonstratie met telegeleide racewagentjes; 14.30 uur: modeshow; 21 uur: superfuif met dj Den Dooven. Verantwoordelijke uitgever: Wim Cassiers, Jos De Ceulaerdestraat 9 - 2660 Hoboken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"