af016230: Kindergevangenis neen! Discipline ja! - Dee, Willy
"© Willy Dee Affiche van Willy Dee uitgegeven in 1998 voor maatschappijkritiek. Afbeelding: een kind met een borstel op het hoofd gebonden en een vrouw die het kind als bezem gebruikt. Tekst: KINDERGEVANGENIS NEEN! DISCIPLINE JA! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"