af000403: Vredeswandeling "We hebben het recht te dromen" - Antwerps Platform voor een rechtvaardige vrede in Palestina; Peirsman, Stefaan
"Affiche uitgegeven in 2003 door het Antwerps Platform voor een rechtvaardige vrede in Palestina voor solidariteit met de Palestijnse bezette gebieden. Afbeelding: bloedsinaasappel. Tekst: Antwerps Platform voor een rechtvaardige vrede in Palestina. 11u15 en 15u: Vredeswandeling We hebben het recht te dromen. Vertrek: Buildrager - Stadhuis, Suikerrui, Antwerpen met dichters, muzikanten en Palestijnse vredesactivist Noah Salameh. 20u: Concert - Poëzie: Tom Pauwels - Ictus Ensemble, Al Awda - De terugkeer (Muziek uit Palestina); Gabriel Szmulewicz (NL), Herman J. Claeys, Patricia Lasoen, Hans Plomp (NL). Zaterdag 4 oktober 2003. Stadsmagazijn, Keistraat 5-7, Antwerpen. Inkom: vrijwillige bijdrage. Info en inschrijvingen: 03 226 36 32, antwerpen@masereelfonds.be. I.s.m.: Actieplatform Palestina, Humanistisch Verbond, Pax Christi, Masereelfonds Antwerpen, Vredesweek, Stichting Pipelines. www.vredesweek.be - www.11.be/palestina - www.PalestinaPlatform.be. V.u.: Stefaan Peirsman, Grasmarkt 105/46, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"