fo033681: Abu Jihad
"Zwart-witfoto genomen tijdens een solidariteitsactie In Brussel voor Abu Jihad. Deze PLO-leider werd door een Israëlisch commando vermoord in 1988. Jef Ulburghs met affiche. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"