af009185: 11.11.11. Begraaf de schulden, niet de derde wereld - VVL BBDO; Vanmelle, Louis; NCOS; Van Steenvoort, Paul
"Affiche uitgegeven in 1991 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor hun campagne. Tekst: 11.11.11 Begraaf de schulden, niet de derde wereld. VVL/BBDO. Verantwoordelijke uitgever: Paul Van Steenvoort, Scheldestraat 63, 2000 Antwerpen – Druk L. Vanmelle n.v., Gent/Mariakerke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"