af004512: Vrede door socialisme. Liga! - Pauwels, Wilhem; Drukkerij Uytterelst; Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga (ISAOL)
"Affiche van Wilchar (Willem Pauwels) uitgegeven in 1937 door de Internationale Socialistische Anti-Oorlogsliga (ISAOL) voor vrede. Afbeelding: silhouet plant vlag van ISAOL op de wereldbol die bezaaid is met Latijnse kruisen, omwikkeld door prikkeldraad, doorboord door geweren en dolk. Tekst: Vrede door socialisme. Liga! Druk. Uytterelst, 1039, Alsemberg steenweg, Brussel."