af015820: 4. Vrijwillig(st)ers van Oxfam-Wereldwinkels: niet te koop… - Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkels voor eerlijke productenhandel. Afbeelding: kleurenfoto's van jonge mensen. Tekst: 4. VRIJWILLIG(ST)ERS van Oxfam-Wereldwinkels: niet te koop… Oxfam-Wereldwinkels is een beweging van zeer veel vrijwillig(st)ers: ongeveer 6.00, allemaal in de weer om bijna 200 knooppunten van eerlijke handel te beredderen. Waarom doen ze het, zo helemaal vrijwillig? generatie.oww. tja… waarom zou jij geen vrijwillig(st)er worden? Je wil graag producten verkopen waar de boeren in het Zuiden een eerlijke prijs voor krijgen? Je wil mensen informeren over de scheve Noord-Zuidverhoudingen? Je wil druk uitoefenen op politici en bedrijven om de wereldhandel eerlijker te laten verlopen? Welkom! Vraag inlichtingen: 09/218.88.68 www.oww.be. Oxfam Wereldwinkels. OWW ed. 09-2001. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"