fo025797: Blazers - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto, van vier mannen, ze hebben elk een blaasinstrument vast. Van links naar rechts: trompet, tuba, saxofoon, tuba. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"