af008602: Arnulfo Medina Cruces - PVDA; MLB; AIB; Lambreghts, Karl (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Partij van de Arbeid (PVDA), de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) en de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor een meeting over Peru. Afbeelding: zwart-witfoto van Arnulfo Medina Cruces. Tekst: MEETING PERU. ARNULFO MEDINA CRUCES Revolutionair burgemeester van Comas (Lima). De assembleas populares en de volksstrijd in de sloppenwijken. MET DIA'S. MAANDAG 26 NOVEMBER om 20 u Auditorium Vesalius Van Evenstraat LEUVEN. Org.: Partij van de Arbeid (PVDA), Marxist-Leninistische Beweging (MLB), Anti-Imperialistische Bond (AIB). V.U.: Carl Lambreghts, Rogierstraat 179, 1030 Brussel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"