fo027198: NCOS project 1602- Steun aan gemeentelijke ateliers voor aangepaste technologie in de streek van Colquepata. Peru, een realisatie van CESA. - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1602; Kleurenfoto, van drie mannen aan het werk in het atelier van de werkgroep CESA. NCOS project 1602- Steun aan gemeentelijke ateliers voor aangepaste technologie in de streek van Colquepata. Peru, 1985-1994. Een realisatie van CESA. Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Steun aan gemeentelijke ateliers voor aangepaste technologie in de streek van Colquepata; Opemrkingen: met 27 foto’s; Series: Projectnummer: 1602; Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Steun aan gemeentelijke ateliers voor aangepaste technologie in de streek van Colquepata; Opemrkingen: met 27 foto’s; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"