In Vlaanderens middernacht (Brussel: Ons Vaderland; 's-Gravenhage, 1919)
"Artikelen bijna alle uit Ons Vaderland overgedrukt, waarin de gedachten van het Vlaamsche Front worden uiteengezet en verdedigd"