af015688: Een aktie, drie luiken - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: tekening van twee mannen, met een brief in de ene en een megafoon in de andere hand, tussen palmbomen. Tekst: EEN AKTIE, DRIE LUIKEN. Geld inzamelen, informatie geven en politieke aktie voeren zijn de drie luiken van 11.11.11. Zij horen bij elkaar. Een goed geïnformeerde bevolking is bereid haar solidariteit tastbaar te uiten, en onze politici op hun verantwoordelijkheid te wijzen. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"