fo007194: Frans Van Cauwelaert met Koning Foead van Egypte - Graphopresse
"Zwart-witfoto van Frans Van Cauwelaert met Koning Foead van Egypte in Egypte. Foto gepubliceerd n.a.v. het overlijden van Koning Foead, 25 april 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"