af002668: Denise De Weerdt - SP; Temmerman, Gilbert (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) (Gent) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Denise De Weerdt. Tekst: Denise De Weerdt 12de kandidate SP je beste buurvrouw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"