Snep! : driemaandelijks verenigingsblad van Natuurpunt Gent (Gent: Natuurpunt)
"Periodiciteit : driemaandelijksRedactie : Lieve De Meyer - Zandloperstraat 239 - 9030 Mariakerke - lievedemeyer@scarlet.be"