Alles over geboorteregeling - Guttmacher, Alan F.; Best, Winfield; Jaffe, Frederik S. ('s-Gravenhage: Stichting Uitgeverij NVSH, 1971)
"Alan F. Guttmacher, Winfield Best en Frederik S. Jaffe ; vertaling J. Ph. Groeneveld Oorspronkelijke titel: The complete book of birth control"