af002806: 4 Wereldvolksdansfestival - Anatolisch Folkloristisch Opleidingscentrum (AFEM); Erdem, Yalçın
"Affiche uitgegeven in 2000 door het Anatolisch Folkloristisch Opleidingscentrum (AFEM) voor het 4e wereldvolksdansfestival. Tekst: 4 Wereldvolksdansfestival 2000. Spanje, Baskenland, India, Oekraïne, Griekenland. 29 september D.C. Ledeberg, Ledebergplein 34, 9050 Gent om 20 u. Optocht tussen 14 u en 16 u van St.-Baafs naar Vrijdagmarkt. Kassa: 400,- Voorverkoop: 350,- Studenten – senioren: 250,- Tickets en reservatie bij C.D.F. tel. 09/228.90.55. v.u.: Yalçın Erdem, Waterstraat 102, 9040 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"