fo024813: AC-Antwerpen
"Zwart-witfoto van Jozef Van Sanvoort op zijn kantoor in het nieuwe gebouw van de Algemene Centrale in de Arteveldestraat te Antwerpen, eind jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"