Uitgebreide methode-handleiding Project Vlaamse Broedvogelatlas 2000-2003 - Vermeersch, Glenn; Devos, Koen; Anselin, Anny (Brussel: Instituut voor Natuurbehoud, 1999)
"Samenstelling: G. Vermeersch, K. Devos & A. Anselin,... et al. Samenwerkingsverband tussen het Instituut voor Natuurbehoud en Wielewaal, Natuurreservaten, Vlavico, JNM, Likona, Ankona, provincies West- en Oost-Vlaanderen, Animal"