fo022263: Oostende
"Zwart-witfoto van de ontvangst bij burgemeester Jan Piers van Oostende bij een actie van de vrouwen voor een kinderkribbe in de Koninklijke villa (?). Vrnl : Hubertine Jouret, echtgenote Louis Smet, Chantal De Smet, Mariette, Julia Thuyn (?), -, -, FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"