Komimo Nieuwsbrief (Gent: Komimo)
"Verantwoordelijke uitgever: Komitee Milieu en Mobiliteit, Frère Orbanlaan 570, 9000 GentOrganisatie: Komimo is het overlegforum van een aantal grote Vlaamse verkeers- en milieuorganisaties. Volgende organisaties maken deel uit van Komimo: Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen, Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers, Fietsersbond, Langzaam Verkeer, Taxistop"