aft006754: SVV-Oud-Turnhout. Hobbytentoonstelling - SVV-afdeling Oud-Turnhout; Van Gorp, Jan
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) Oud-Turnhout voor een tentoonstelling. Tekst: SVV-OUD-TURNOUT. HOBBYTENTOONSTELING zaterdag 21 november '98, zondag 22 november '98 telkens van 14 tot 18 uur. Zaal 'De Prijsvlucht' Stwg. op Turnhout 8 2360 Oud-Turnhout. Iedereen van harte welkom. Ver. Uitg.: J. Van Gorp - Draaiboom 6 - 2360 Oud-Turnhout. Vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"