De situatie in de gesloten centra voor vreemdelingen - Mayer, Nicole; Perrouty, Pierre Arnaud; Renders, Christophe; Vallet, Cédric; Van Hoorick, Liesbeth; Vercaigne, Conny (Brussel: Vluchtelingenwerk Vlaanderen, 2006)
"Redactiegroep: Nicole Mayer (MRAX), Pierre Arnaud Perrouty (Ligue des droits de l'homme), Christophe Renders (Jesuit Refugee Service Belgium), Cédric Vallet (CIRE), Liesbeth Van Hoorick (Vluchtelingenwerk Vlaanderen), Conny Vercaigne (Jesuit Refugee Service Belgium) Volgende organisaties werkten mee aan dit rapport: Aide aux Personnes Déplacées, Caritas International België, Coordination et Initiatives pour Réfugiés et Étrangers (CIRÉ), Jesuit Refugee Service Belgium, Ligue des Droits de l'homme, Mouvement contre le Racisme, l'Antisémitisme et la Xénophobie (MRAX), Point d'Appui, Protestants Sociaal Centrum, Sociale Dienst Socialistische Solidariteit (SESO), Vluchtelingenwerk Vlaanderen"