af015638: Ken uw schrijvers, lees hun werk - Smeyers, Oscar; Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen
"Affiche van Oscar Smeyers uitgegeven in 1939 door de Vereeniging ter Bevordering van het Vlaamsche Boekwezen voor een boekenbeurs. Afbeelding: tekening van een open boek. Tekst: KEN UW SCHRIJVERS, LEES HUN WERK. WEEK VAN HET VLAAMSCHE BOEK 4 TOT 10 NOVEMBER."