Oorlog en vrede in het onderwijs : vóór, tijdens en na Wereldoorlog 1 : catalogus - Barbry, Robert (Ieper: Stedelijk Museum, 1998)
"Catalogus uitgegeven n.a.v. tentoonstelling in het Stedelijk Onderwijsmuseum Ieper, van 17 mei 1998 tot 31 januari 1999"