pr000045: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1967)
"Farde met 40 losbladige karikaturen in zwart-wit uit de DDR. Freiheit, Organ der Bezirksleitung Halle der Sozialistischen Einheitspartei Deutschlands. Karikatur im Klassenkampf door Rolf Kiy. Bovenaan staat een handdruk met de letters 'SED' en 'KPdSU'. Eronder staan 2 mannetjes bij een sterrenkijker waaraan een bordje hangt : 'Kreml-Astrologie'. Tekst : ... und wie schätzen Sie diesen Händedruck ein ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"