af006982: Voordracht mpet Santiago Carrillo. Algemeen sekretaris van de Spaanse Kommunistische Partij. Eurokommunisme en Staat - Drukkerskollektief De Wrikker; Europees Studie- en Informatiecentrum (ESIC); DAF; Kritak; KPB; Elcker-Ik; Partido Comunista de España; Vrede; Vincké, Mark
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Europees Studie- en Informatiecentrum (ESIC), het Daens Aktiefonds (DAF), Kritak Leuven, de Kommunistische Partij van België (KPB), de Werkgroep Internationale Solidariteit Elcker-Ik, de Partido Comunista de España (PCE) en Vrede voor de voordracht Eurokommunisme en Staat door Santiago Carrillo. Afbeelding: portret van Santiago Carrillo. Tekst: Voordracht met SANTIAGO CARRILLO Algemeen sekretaris van de Spaanse Kommunistische Partij. Eurokommunisme en Staat. Ufsia Rodestraat 14-16 2000 Antwerpen Auditorium R001. VRIJDAG 22 SEPTEMBER TE 20 UUR STIPT. Initiatief ESIC, DAENS-AKTIEFONDS, KRITAK, KPB, Werkgroep Internationale Solidariteit Elcker-Ik, PCE, Vrede. v.u.: Mark Vincké, Oude Beurs 30, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"