fo025123: Betoging Veer Kruibeke - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging voor het behoud van het veerpont in Kruibeke, september 1987. Zicht op een aantal actievoerders, arm in arm, o.a. Freddy Willockx en Mieke Vogels. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"