af014360: Marcel Imler, uw vriend op 't gemeentehuis - BSP; Verhaert, Auguste (1970)
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Schoten. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Marcel Imler. Tekst: MARCEL IMLER uw vriend op 't gemeentehuis. Vrij van zegel – Gemeenteverkiezingen 1970 – verantw. uitg. A. Verhaert, R.W. van Havrelaan 254, Schoten."