fo004504: Vrijetijdsbesteding van de Belgische soldaten - Graphopresse
"Zwart-witfoto's van een voorstelling voor Belgische soldaten, 31 oktober 1939. Foto bovenaan: zicht op de het podium. Foto onderaan: zicht op het publiek met o.a. Hendrik de Man. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"